Gå videre til innhold
Telias topp 10 august: 5G-telefonene gjør sitt inntog

Pressemelding -

Telias topp 10 august: 5G-telefonene gjør sitt inntog

Telias oversikt over de mest solgte telefonene i august viser at kundene gjør seg klare for 5G. Halvparten av telefonene på listen er 5G-telefoner, og en nykommer som støtter 5G går rett inn på femteplass.

Telia åpnet sitt 5G-nett for kundene i Lillestrøm og deler av Oslo i mai, og i august fikk store deler av Trondheim femte generasjons mobilnett. Utbyggingen fortsetter for fullt, og i løpet av utgangen av 2023 vil Telia være først i Norge med et nasjonalt 5G-nett. Telias ambisjon er at opptil halve Norges befolkning skal ha 5G-dekning der de bor i løpet av 2021.

– Det er tydelig at kundene har fått med seg dette og at de ønsker å stille forberedt, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat. – Vi ser at halvparten av telefonene på topp ti-listen for august er 5G-telefoner!

Oneplus inntar en interessant femteplass med sin nyhet Nord. Ellers preger Apple fortsatt listen. Topp tre er uforandret fra sist måned, og nyheten iPhone SE 2nd Gen holder koken på fjerdeplass. Samsung har halvparten av telefonene på listen, og fire av fem av de er 5G-telefoner.

– Samsung Galaxy Note 20 ble lansert tidlig i august og kom først i salg fra slutten av august med back log etter tre uker med forhåndssalg. Note-modellene er vanligvis svært populære hos kundene våre, så her har vi neppe sett hele potensialet, sier Lofthus.

Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 11 (1)

2. Apple iPhone 11 Pro Max (2)

3. Apple iPhone 11 Pro (3)

4. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (4)

5. OnePlus Nord 5G (ny)

6. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (5)

7. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (ny)

8. Samsung Galaxy S20 5G (6)

9. Samsung Galaxy S20+ 5G (7)

10. Samsung Galaxy S10+ (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge