Gå videre til innhold
​Akershus og Buskerud valgte Telia og Phonero

Pressemelding -

​Akershus og Buskerud valgte Telia og Phonero

Kommunene i Akershus og Buskerud samt flere interkommunale selskaper har valgt Telia og Telia-eide Phonero som leverandør av mobiltjenester. Med over 30 000 SIM-kort totalt representerer kommunene en svært stor og mangfoldig kunde for Telia i bedriftsmarkedet.

– Det er veldig hyggelig å lande denne avtalen med kommunene i Akershus og Buskerud , og vi setter stor pris på tilliten, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. – Med en stor mengde kommuner og ulike interkommunale selskap som brannvesen, vannverk, parkeringsselskap, idrettsarenaer og avfallsselskap i tillegg, er dette en mangfoldig avtale og en av de største bedriftsavtalene i mobilsektoren i Norge. Vi gleder oss til å få alle over i vårt Telia-nett.

Avtalen omfatter over 30 000 SIM-kort med datapakker til alle brukere, M2M-kort for enheter innen IoT som trenger tilkobling, samt bedriftsnettløsning. Avtalen er inngått for to år, med opsjon om forlengelse på inntil tre nye år.

– Vi gleder oss til å gjennomføre oppstartsmøter med kommunene, for sammen å se på hvilke muligheter samarbeidet med Telia kan gi hver enkelt av disse, sier Arvid Sanden, salgsleder for offentlig sektor hos Telia Norge.

5G allerede på plass i Lillestrøm
Offentlig sektor står for nesten halvparten av det totale volumet i Phonero-delen av Telia bedrift. De har allerede over 100 kommuner og fylkeskommuner som kunder, i tillegg til Statens innkjøpssenter med sine 107 statlige virksomheter, samt Politiet og Forsvaret. I løpet av det siste året har Telia landet stadig flere bedriftskunder, og hadde i 2019 den største veksten på mange år med en økning på elleve prosent målt i antall brukere.

– Med avtalen med Akershus og Buskerud beviser vi nok en gang at vi har en meget sterk posisjon og er en solid leverandør i offentlig sektor, sier Hillestad. – Vi er glade for å kunne ønske kommunene og de interkommunale selskapene velkommen til oss og vår prisvinnende infrastruktur. Med 5G på trappene i tillegg er den selve grunnsteinen i alt som skal digitaliseres fremover. Vi har jo allerede klippet snoren i Lillestrøm, og er klare for fremtiden!

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter