Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Fortsatt verdensrekord i Telias 4G-nett

Pressemelding   •   mar 12, 2018 13:33 CET

Langt fremme: - Hastighetene vi har sett i dag er et bevis på at Norge ligger helt fremst i den teknologiske utviklingen, sa Ketil Solvik-Olsen idet NetCom (nå Telia) satt verdensrekorden i 2015.

Konkurranse er bra. Det er bra for kundene og det er bra for Norge. Heldigvis er det sjelden behov for å korrigere konkurrenter når de kommuniserer et budskap, men denne er så artig at vi ikke klarer å la være.

Når vår kjære konkurrent nå går offensivt ut i ulike kanaler med budskapet «For første gang er det oppnådd en hastighet på over 1 gigabit i sekundet over et 4G-nett i Norge» trekker vi litt på smilebåndet. Det er riktignok lenge siden, og muligens kan det avskrives som hukommelsessvikt, men går vi tilbake til 14. desember i 2015 (vi er nå i 2018) så hadde vi den glede av å sette verdensrekord sammen med samferdselsministeren. Ta gjerne en fornyet titt på pressemeldingen vi da sendte ut (nedenfor). 

Som vi sier i vår verden: Teknologiutviklingen går raskt, velkommen etter ...Videoklipp: https://www.youtube.com/watch?v=wS7k89hiajI .

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });