Gå videre til innhold
Langt fremme: - Hastighetene vi har sett i dag er et bevis på at Norge ligger helt fremst i den teknologiske utviklingen, sa Ketil Solvik-Olsen idet NetCom (nå Telia) satt verdensrekorden i 2015.
Langt fremme: - Hastighetene vi har sett i dag er et bevis på at Norge ligger helt fremst i den teknologiske utviklingen, sa Ketil Solvik-Olsen idet NetCom (nå Telia) satt verdensrekorden i 2015.

Pressemelding -

Fortsatt verdensrekord i Telias 4G-nett

Konkurranse er bra. Det er bra for kundene og det er bra for Norge. Heldigvis er det sjelden behov for å korrigere konkurrenter når de kommuniserer et budskap, men denne er så artig at vi ikke klarer å la være.

Når vår kjære konkurrent nå går offensivt ut i ulike kanaler med budskapet «For første gang er det oppnådd en hastighet på over 1 gigabit i sekundet over et 4G-nett i Norge» trekker vi litt på smilebåndet. Det er riktignok lenge siden, og muligens kan det avskrives som hukommelsessvikt, men går vi tilbake til 14. desember i 2015 (vi er nå i 2018) så hadde vi den glede av å sette verdensrekord sammen med samferdselsministeren. Ta gjerne en fornyet titt på pressemeldingen vi da sendte ut (nedenfor). 

Som vi sier i vår verden: Teknologiutviklingen går raskt, velkommen etter ...Videoklipp: https://www.youtube.com/watch?v=wS7k89hiajI .

Emner

Kontakter

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge