Gå videre til innhold
Get utvider TV-tilbudet og byr på enda mer innhold

Pressemelding -

Get utvider TV-tilbudet og byr på enda mer innhold

Flere timer enn vanlig tilbringes nå hjemme, og strømming av film, serier og lineære nyheter har en voldsom økning på Gets plattformer. Og nå får Gets kunder fri tilgang til enda flere kanaler.

Strømming av film og serier på Gets plattformer har hatt en kraftig økning den siste halvannen uken. Spesielt interessant for kundene er kinofilmene – de som egentlig skulle gått på kino i disse dager:

– Nå som alle kinoer er stengt, blir muligheten til å se kinofilm hjemme i sin egen stue veldig godt mottatt hos kundene våre, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge. – Kinofilmene gjør det svært bra, og den norske dokumentaren iHuman som ble tilgjengelig i Get filmleie fredag 13. mars, toppet leiefilmlisten forrige uke. Denne uken ligger den fortsatt på topplisten.

Denne helgen lanserte Get ytterligere to kinofilmer: The Invisible Man og Emma. Begge filmene går rett inn blant de mest sette leiefilmene hos Get. Høyt oppe på topplistene for leiefilm finner vi for tiden også filmen «Contagion (2011)». Filmen handler om et fiktivt virusutbrudd og håndteringen rundt dette i ettertid, ikke så ulikt det som skjer akkurat nå. – Dette er et veldig godt eksempel på hvordan eldre filmer kan oppleve fornyet popularitet under samfunnsaktuelle omstendigheter, sier Kaalen.

Lineær TV øker – flere kanaler tilgjengelig

– Vi ser også at lineær TV øker veldig, sier Kaalen. – Folk ser generelt mye mer på TV, og det er ikke overraskende nyheter det går i. Nyhetene, NRK Nyheter og Dagsrevyen topper listen over lineær TV.

Nå styrker Get TV-tilbudet til kundene, med blant annet BBC World News og CNN kostnadsfritt til alle kunder. Det tror Kaalen er positivt for norske TV-seere: – Med to internasjonale kanaler som vinkler nyheter litt annerledes får kundene nå et mangfoldig nyhetstilbud. Get ønsker med det styrkede TV-tilbudet å gjøre hverdagen til kundene litt bedre som følge av koronasituasjonen, sier han.

Alle Gets TV-kunder får frem til 30. april fri tilgang til 14 populære TV-kanaler innen kategoriene barn, nyheter og musikk. Blant kanalene som blir tilgjengelige kostnadsfritt finner vi en rekke barnekanaler fra underholdningsgiganten Disney, nyhetskanalene BBC World News og CNN, samt flere musikkanaler fra MTV og VH-1. Kanalene blir tilgjengelige på alle Gets TV-plattformer fra 23. mars.

TV-kundene har fra før av fri tilgang til den populære TV- og strømmetjenesten C More frem til 27. mars, samt tilgang til en rekke aktuelle kinofilmer, deriblant Emma, iHuman og The Invisible Man.

Oversikt over TV-kanaler som blir tilgjengelige kostnadsfritt i perioden 23. mars til 30. april:

Barnekanaler: Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Nickelodeon og Nick Jr, Boomerang og Cartoon Network

Nyheter: BBC World News og CNN

Musikk-kanaler: MTV Hits, MTV Music, MTV Live, VH-1 og VH-1 Classic

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge