Gå videre til innhold
​Gets topp 10 filmleie: Hjemmekino i koronaens tid

Pressemelding -

​Gets topp 10 filmleie: Hjemmekino i koronaens tid

Eldre filmer som får ny aktualitet og filmer som egentlig skulle gått på kino dominerer Gets oversikt over de ti mest leide filmene de to første ukene inn i den nye hverdagen preget av hjemmeliv. Kinofilmene The Invisible Man, iHuman og Emma er alle på listen. Terminator: Dark Fate ligger på topp, fulgt av Contagion, en film fra 2011 som har fått ny relevans i disse dager.

– Våre kunder strømmer og ser film som aldri før, og lager kinostemning hjemme i egen stue, sier Pål Rune Kaalen, lede for privatmarkedet i Telia Norge. – Det er spesielt gøy å se at filmer som egentlig skulle gått på kino i disse dager gjør det godt blant kundene våre, og at filmene når ut selv om kinoene er stengt for å forhindre spredningen av korona.

Topp 10 leide filmer uke 12 og 13

1 Terminator: Dark Fate

2 Contagion

3 The Invisible Man (kinofilm)

4 Familien Addams

5 Doctor Sleep

6 Håp

7 Den avskyelige snømannen

8 iHuman (kinofilm)

9 Maleficent: Mistress of Evil

10 Emma (kinofim)

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge