Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Gets topp 10 filmleie: Hjemmekino i koronaens tid

Pressemelding   •   mar 31, 2020 12:30 CEST

Eldre filmer som får ny aktualitet og filmer som egentlig skulle gått på kino dominerer Gets oversikt over de ti mest leide filmene de to første ukene inn i den nye hverdagen preget av hjemmeliv. Kinofilmene The Invisible Man, iHuman og Emma er alle på listen. Terminator: Dark Fate ligger på topp, fulgt av Contagion, en film fra 2011 som har fått ny relevans i disse dager.

– Våre kunder strømmer og ser film som aldri før, og lager kinostemning hjemme i egen stue, sier Pål Rune Kaalen, lede for privatmarkedet i Telia Norge. – Det er spesielt gøy å se at filmer som egentlig skulle gått på kino i disse dager gjør det godt blant kundene våre, og at filmene når ut selv om kinoene er stengt for å forhindre spredningen av korona.

Topp 10 leide filmer uke 12 og 13

1 Terminator: Dark Fate

2 Contagion

3 The Invisible Man (kinofilm)

4 Familien Addams

5 Doctor Sleep

6 Håp

7 Den avskyelige snømannen

8 iHuman (kinofilm)

9 Maleficent: Mistress of Evil

10 Emma (kinofim)

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });