Gå videre til innhold
Foto: Nadia Frantsen
Foto: Nadia Frantsen

Pressemelding -

Ny bærekraftsjef i Telia Norge

Camilla Watz Johannessen er ansatt som leder for bærekraftarbeidet i Telia Norge. Hun får ansvaret for å bidra til at selskapet når sine ambisiøse klima- og miljømål.

– Bærekraft er svært viktig for oss og en integrert del av alt vi gjør i Telia. Vi er veldig glade for at Camilla har takket ja til å lede dette arbeidet i Telia Norge. Hun har en spennende og variert bakgrunn, ikke minst fra sitt arbeid med startups, og hun vil være viktig når vi skal definere hvilke tiltak vi skal fokusere på i tiden fremover foruten alt det vi allerede gjør, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

Telia jobber over et bredt spekter innenfor bærekraftsmålene, men har et særlig fokus på områder der de kan gjøre den største forskjellen: klima og sirkulærøkonomi, digital inkludering og personvern og sikkerhet. For å håndtere klimakrisen og ikke-bærekraftig bruk av naturressurser har Telia dessuten forpliktet seg til å oppnå netto null innen 2040, en minst halvering av utslippene innen 2030 og oppnå null avfall innen 2030. I tillegg bidrar Telias teknologi til at andre når sine klimamål.

– Jeg opplever at Telia er tydelige og ambisiøse i sin bærekraftsstrategi og virkelig ønsker å gjøre en forskjell både med tanke på klima og miljø og ikke minst på det som gjelder sosial bærekraft, sier Watz Johannessen. – Telia kan med sin størrelse virkelig være i posisjon til å utfordre, påvirke og forbedre, og det gir motivasjon i seg selv. Jeg har allerede etter få dager opplevd stort engasjement fra mange mennesker fra ulike deler av selskapet, og jeg gleder meg til å kunne bidra til at Telia tar et stort ansvar for blant annet digital inkludering, som er et viktig satsingsområde. Jeg føler meg veldig heldig som nå får lov til å bruke min erfaring og kompetanse innen merkevarebygging, kommunikasjon og strategi til å videreføre og løfte bærekraftsarbeidet til Telia Norge.

Watz Johannessen er utdannet siviløkonom fra Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne og London School of Economics. Hun har jobbet med merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføring i hele sin karriere, både på kundesiden og i byrå, som Tag Heuer i Sveits, Orkla/Nidar, byrået Suburbia, og har også gründet og vært partner i JCP Ignite (i dag JCP PRAD). Hun har vært Executive in Residence på StartupLab Oslo som mentor og rådgiver for gründermiljøet der, samt CEO for 657 Oslo, Norges største coworking space for kreative entreprenører der hun blant annet koblet dem med etablert næringsliv. Sist jobbet Camilla som rådgiver i Superblaise der hun hjalp startups og etablert næringsliv med vekst.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge