Gå videre til innhold
Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet

Pressemelding -

Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet

Ferske tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet. Telia hadde i 2021 en vekst på mer enn 47 000 mobilabonnenter, og er for tredje året på rad aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) presenterte sist uke sin statistikk for Ekommarkedet 2021. Tallene viser at Telia har en vekst på mer enn 47 000 abonnement. Det betyr at Telia igjen er den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest, og veksten er større enn alle de andre aktørene til sammen.

– Våre tjenester er selve grunnmuren i digitaliseringen hos våre kunder, og vi er stolte og ydmyke over at så mange bedrifter velger oss som sin kommunikasjonsleverandør, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – Vi har hatt en fantastisk vekst de siste par årene, og har vunnet tilliten til stadig nye aktører i offentlig og privat sektor.

I løpet av 2021 valgte flere store og samfunnskritiske aktører Telia, blant annet Politiet, Posten Norge, Utenriksdepartementet, NRK og Forsvaret. En stor del av veksten kommer imidlertid fra segmentet for små og mellomstore bedrifter.

– Vi er takknemlige for all tillit våre kunder viser oss og vi holder god fart i 2022 også. Vi er klare til å utfordre videre, og med ett av verdens beste mobilnett og våre offensive 5G-planer står vi bedre rustet enn noen gang til å støtte våre kunder på digitaliseringsreisen, sier Hillestad.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge