Gå videre til innhold
Vestlandet valgte Telia Norge

Pressemelding -

Vestlandet valgte Telia Norge

34 kommuner og 33 kommunale foretak i Rogaland og Vestland har valgt Telia og Telia-eide Phonero som leverandør av telefonitjenester. Avtalen har en varighet på til sammen fem år og inkluderer 20 000 mobilabonnement, IoT og fasttelefoni.

– Vi er veldig glade for tilliten fra Vestlandet, og ser frem til å få mange nye abonnenter fra denne landsdelen inn i vårt prisvinnende mobilnett, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – 34 kommuner og 33 kommunale foretak er med i avtalen, fra Sokndal helt sør i Rogaland til Gloppen nord i Vestland, og vi er stolte over at de har valgt oss som sin kommunikasjonsleverandør.

I tillegg til 20 000 mobilabonnement skal Telia levere SIM-kort til IoT, mobile bredbånd og fasttelefoni. Rammeavtalen har en varighet på tre år med mulighet til forlengelse i 1+1 år, fem år til sammen.

Tildelingskriteriene besto av tre elementer, der pris var vektet 45 prosent, løsningsforslag 25 og dekning 30 prosent. Telia ble vurdert best på alle tildelingskriteriene.

– Som ansvarlig for gjennomføring av konkurransen er Gjesdal kommune godt fornøyd med tilbudet Telia har levert, både når det gjelder betingelser og valg av løsninger for å møte våre behov. Vi ser frem til et godt samarbeid de neste årene, sier kommunedirektør i Gjesdal Pål Larsson.

Kommunene som er omfattet av avtalen er:

Gjesdal, Klepp, Time, Bokn, Haugesund, Hå, Karmøy, Lund, Sauda, Sola, Strand, Suldal, Tysvær, Utsira, Vindafjord, Sandnes, Kvitsøy, Sokndal, Bjerkreim, Hjelmeland, Egersund, Bjørnafjorden, Bømlo, Eidfjord, Etne, Kvam, Kvinnherad, Stord, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Øygarden og Gloppen.

Utfordrer videre

For tredje året på rad er Telia og Phonero den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest. Selskapet hadde i 2021 en vekst på mer enn 47.000 mobilabonnementer, og har også hatt en sterk start på det nye året.

Flere store og samfunnskritiske aktører har valgt Telia de siste par årene, blant annet Politiet, Posten Norge, Utenriksdepartementet, NRK, Statens innkjøpstjeneste og Forsvaret. En stor del av veksten kommer imidlertid fra segmentet for små og mellomstore bedrifter.

– Vi er takknemlige for all tillit våre kunder viser oss og er klare til å utfordre videre. Med ett av verdens beste mobilnett og våre offensive 5G-planer står vi bedre rustet enn noen gang til å støtte våre kunder på digitaliseringsreisen, sier Hillestad.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge