Gå videre til innhold
– Vi jobber hele tiden for å forenkle hverdagen til våre kunder, og med denne løsningen kommer man raskt og enkelt på nett, enten det er hjemme eller på hytta, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge
– Vi jobber hele tiden for å forenkle hverdagen til våre kunder, og med denne løsningen kommer man raskt og enkelt på nett, enten det er hjemme eller på hytta, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge

Pressemelding -

Telia gjør det enda enklere å ta i bruk trådløst bredbånd

Kunder som bestiller trådløst bredbånd fra Telia kan nå velge å installere bredbåndsproduktet selv. Installasjonen tar under 20 minutter og gir deg raskt og stabilt internett levert over Telias toppmoderne 4G- og 5G-nett – uten graving i hagen eller nærområdet.

– Vi jobber hele tiden for å forenkle hverdagen til våre kunder, og med denne løsningen kommer man raskt og enkelt på nett, enten det er hjemme eller på hytta, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi opplever svært høy etterspørsel etter trådløst bredbånd over hele landet, og er sikre på at mange vil sette pris på å kunne installere produktet selv.

Kunder som ønsker å installere selv fremfor å bruke montør kan velge å få bredbåndsutstyret, bestående av utendørs antenneboks og Wi-Fi 6-ruter, levert hjem til seg selv eller kjøpe det på nærmeste Telia-butikk. Antenneboksen monteres på husvegg eller i vinduet i henhold til instruksjonene, kobles deretter til ruteren innendørs, og så er man på nett. Internettsignalene kommer fra nærmeste Telia-basestasjon.

– Det er samtidig mulig å få TV fra Telia over trådløst bredbånd, og da får du i tillegg utlevert TV- og strømmeboksen Telia box, som er stappfull av den beste underholdningen, sier Kaalen.

Fiberhastigheter via 5G-nettet
Trådløst bredbånd fra Telia leveres både over 4G- og 5G-nettet. 4G-hastighetene er på henholdsvis 25 Mbit/s og 50 Mbit/s, mens 5G-hastighetene er fra 100-500 Mbit/s. Videre får kundene tilnærmet ubegrenset data med full fart inntil 2000 GB hver måned.

– Vi skal være først i Norge med et nasjonalt 5G-nett, og allerede i dag har over åtte av ti nordmenn tilgang til den nye og raske mobilteknologien fra Telia, sier Kaalen. – 5G-utbyggingen vår fortsetter med uforminsket styrke over hele landet, så ønsker du trådløst bredbånd med 5G gjør du lurt i å velge oss.

Telia har siden våren 2020 bygget 5G i et stort antall byer og kommuner over hele Norge, deriblant storbyene Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Parallelt med 5G-utbyggingen moderniserer selskapet hele mobilnettet, noe som betyr at hastigheten og dekningen på 4G-nettet vil bli enda bedre, i tillegg til at kapasiteten dobles.

Oversikt over pris og hastigheter på trådløst bredbånd fra finnes her (trådløst bredbånd i hjemmet) og her (trådløst bredbånd på hytta). Velger du å installere trådløst bredbånd selv slipper du installasjonskostnaden på 1 999,- kroner og leveringstid, som for øvrig er kun to uker.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge