Gå videre til innhold
Telia lanserer TV over trådløst bredbånd

Pressemelding -

Telia lanserer TV over trådløst bredbånd

Nå får du TV fra Telia levert over trådløst bredbånd på selskapets raske 4G- og 5G-nett. Telia lanserer samtidig ny portefølje for trådløst bredbånd med høyere 5G-hastigheter og bedre priser.

– Trådløst bredbånd fra Telia gir deg raskt og stabilt internett uten graving levert over vårt toppmoderne mobilnett, og vi er nå glade for å kunne gjøre det populære bredbåndsproduktet enda bedre for våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med TV fra Telia kan du med dine inkluderte TV-poeng enkelt velge og vrake blant populære strømmetjenester som Netflix, HBO Max, Viaplay og Paramount+, i tillegg til masse TV-kanaler og den beste sportsunderholdningen.

Alt du trenger for å ta i bruk trådløst bredbånd er en liten utendørs antennemottaker og en innendørs ruter, som begge leveres når bredbåndsproduktet installeres hjemme hos deg. Internettsignalene kommer fra nærmeste Telia-basestasjon. Kunder som bestiller trådløst bredbånd og TV får i tillegg Telia box inkludert, som er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Boksen, som har stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper fra Google Playstore og støtte for den beste bildekvaliteten med 4K, kobles enkelt til TV-en din.

– Vi tilbyr TV fra Telia på alle våre trådløst bredbånd-abonnement, både 4G og 5G, og bestiller du bredbåndsproduktet og TV nå får du kostnadsfri installasjon, sier Kaalen. – Eksisterende kunder kan også få TV-tjenesten hvis de ønsker det.

TV-tilbudet til Telia er fullspekket med strømmetjenester og TV-kanaler å velge i gjennom Valgmenyen, i tillegg til at du har enkel tilgang til TV-arkiv, opptak, og leie- og kjøpefilm. Med Telia Play-appen får du også en sømløs opplevelse uansett hvilken skjerm du bruker.

Mer 5G-fart og enda mer dekning
Telia lanserer i tillegg til TV-tjenesten en ny og bedre portefølje for trådløst bredbånd. I den nye porteføljen økes blant annet hastighetene på to av 5G-abonnementene fra henholdsvis 200 til 250 Mbit/s og fra 300 til 500 Mbit/s, med uendret månedspris på førstnevnte abonnement, i tillegg til at installasjonsavgiften reduseres fra 1.999,- til 999,- kroner. Videre får kunder som bestiller trådløst bredbånd og TV nå redusert månedspris de første seks månedene, samt kostnadsfri installasjon.

– Vi vil være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett i 2023 så hvis du er opptatt av å ta i bruk den nye og grensesprengende 5G-teknologien gjør du lurt i å velge Telia, sier Kaalen. – Med Norges mestvinnende 5G-nett lover vi de beste brukeropplevelsene enten det er snakk om surfing, strømming eller gaming.

Her er den nye porteføljen:

Abonnementene har 12 måneders bindingstid. Bestiller du trådløst bredbånd til hytta gjelder følgende priser og hastigheter: https://www.telia.no/internett/tradlost-bredband-hytte/

Telia har siden våren 2020 bygget 5G i en rekke byer og kommuner over hele landet, deriblant storbyene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, og i dag har over halvparten av befolkningen tilgang til 5G fra selskapet. Dette året øker Telia takten på 5G-utbyggingen betraktelig, og et stort antall nye byer og kommuner i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland, Viken, og Troms og Finnmark står for tur.

Telias nye og raske 5G-nett ble nylig kåret til det mestvinnende mobilnettet i Norge innen 5G-opplevelser av mobilanalyseselskapet Opensignal, som måler faktiske brukeropplevelser i mobilnettene.*

*Opensignal Awards – Norway: 5G Experience Report December 2021, basert på uavhengig analyse av mobilmålinger registrert i perioden 1. august til 29. oktober 2021 © 2022 Opensignal Limited.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge