Gå videre til innhold
Telias topp 10 august: brettbare nykommere inn på listen

Pressemelding -

Telias topp 10 august: brettbare nykommere inn på listen

De fire øverste plassene på Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i august holder seg uendret fra måneden før, men Samsung Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 kommer inn som nykommere på en delt syvendeplass.

– Ett år etter lansering selger Apples iPhone 12-serie fortsatt svært godt, og troner måned etter måned øverst på pallen. Men der modellene på topplisten for juli var identiske med måneden før, smeller august til med to nykommere på delt syvendeplass, forteller Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Interessen for brettbare telefoner har økt kraftig i august, når tredje generasjon brettbar telefon fra Samsung nå er lansert med henholdsvis Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3.

Ni av ti telefoner på topp 10-listen er 5G-telefoner og klargjort for Telias 5G-nett.  
– Vi skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett innen 2023, og allerede i dag har én av fire nordmenn tilgang på 5G fra Telia der de bor, sier Færø.

Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes:

 1. Apple iPhone 12 (1)
 2. Apple iPhone 12 Pro Max (2)
 3. Apple iPhone 12 Pro (3)
 4. Samsung Galaxy S21 Ultra (4)
 5. Samsung Galaxy S21 (7)
 6. Apple iPhone 12 mini (5)
 7. Samsung Galaxy Z Flip3 (ny!)
 8. Samsung Galaxy Z Fold3 (ny!)
 9. Apple iPhone 11 (9)
 10. Samsung Galaxy S20 FE (6)

Ser vi lenger ned på salgslisten, er det ytterligere tre nykommere:

11. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (10)

12. Sony Xperia 1 III (ny!)

13. OnePlus Nord 2 (ny!)

14. Samsung Galaxy A22 (ny!)

15. Samsung Galaxy A32 (15)

  Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 53 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

  Emner

  Kategorier


  --

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

  Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

  Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

  Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

  Vi er Telia. Norges største utfordrer.

  Kontakter

  Ellen C. Scheen

  Ellen C. Scheen

  Informasjonssjef +47 465 00 000

  Relatert innhold

  Vi er Telia – Norges største utfordrer

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

  Telia Norge
  Lørenfaret 1A
  0585 OSLO
  Norge