Gå videre til innhold
Telias topp 10 juli: topp tre består

Pressemelding -

Telias topp 10 juli: topp tre består

Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i juli viser at nordmenn holder seg til de samme modellene som foregående måneder. Modellene på topp 10 er de samme som i juni, med kun innbyrdes rokkeringer. Apples iPhone 12 beholder førsteplassen.

Telias ferske liste over de ti mest solgte smarttelefonene i juli består av de samme telefonene som i mai og juni. Topp tre er uendret fra sist måned med Apples nyeste modeller på pallen. Apple iPhone 12 beholder førsteplassen etter å ha overtatt denne i juni, mens iPhone 11 forblir på niende plass etter fallet på fire plasser fra mai til juni.

– Topp 10-listen har holdt seg uendret de siste par månedene, med få nykommere på listen. Det blir spennende å se utover høsten om det kommer noen utfordrere til de mest populære modellene i Norge nå, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – De fleste telefonene på listen støtter 5G, og i takt med 5G-utbyggingen vår ser vi at stadig flere kunder kan benytte seg av det nye, superraske nettet.

Topp 10 juli – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone 12 (1)
  2. Apple iPhone 12 Pro Max (2)
  3. Apple iPhone 12 Pro (3)
  4. Samsung Galaxy S21 Ultra (4)
  5. Apple iPhone 12 mini (6)
  6. Samsung Galaxy S20 FE (8)
  7. Samsung Galaxy S21 (5)
  8. Samsung Galaxy S21+ (7)
  9. Apple iPhone 11 (9)
  10. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 53 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge