Gå videre til innhold
Trollstigen er ett av stedene der du kan surfe på Telias 5G-nett
Trollstigen er ett av stedene der du kan surfe på Telias 5G-nett

Pressemelding -

Telia bygger Nor5Ge: her har du 5G i sommer!

Telia bygger 5G over hele landet, og allerede nå har 1,2 millioner nordmenn tilgang til det nye og raske 5G-nettet. Se listen over typiske sommerdestinasjoner der du kan surfe på 5G i sommer.

– 5G-nettet vårt brer seg over hele landet, og i sommer kan nordmenn på ferie i eget land teste den nye og grensesprengende mobilteknologien på svært mange ulike steder, sier Espen Weum, fungerende leder for infrastruktur i Telia Norge. – Vi har sørget for at folk både i de store byene og utenfor får en smakebit på 5G, og vi har dessuten doblet hastigheten på 4G i store deler av Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark. Det betyr en fantastisk surfeopplevelse med svært god kapasitet, høy fart og ikke minst god dekning.

Sist uke la Telia Norge frem sin plan for 5G-utbygging andre halvår av 2021, og når året er omme vil halvparten av Norges befolkning ha tilgang til 5G der de bor og ferdes.

I tide til sommerferien har Telia sørget for 5G på en rekke typiske sommerdestinasjoner.

Eksempler på destinasjoner med 5G:

Kongsberg

Loen/Olden

Geiranger

Ålesund

Verdens Ende

Honningsvåg

Rubbestadneset

Bryne

Briksdalsbreen

Trollstigen

Dyreparken i Kristiansand

Fevik

Tjeldsund

Sula

Maihaugen

Myrkdalen

Hunderfossen


I tillegg til:

Oslo

Bergen

Trondheim

Tromsø

Lillestrøm

Viken: Asker, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Frogn, Gjerdrum, Nannestad, Nesodden, Nittedal, Nordre Follo, Ullensaker, Vestby, Ås og Aurskog-Høland

Rogaland: Stavanger, Sandnes og Sola

Vestland: Øygarden og Askøy


For å få tilgang til det nye 5G-nettet trenger du et mobilabonnement fra Telia og en telefon som støtter den nye teknologien. Det finnes i dag flere 5G-telefoner på markedet, blant annet fra Apple, Huawei, Motorola, OnePlus, Samsung, Sony og Xiaomi. De fleste mobilabonnementene fra Telia har 5G inkludert.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge