Gå videre til innhold
Telias topp 10 september: Apples nykommere rett inn på pallen

Pressemelding -

Telias topp 10 september: Apples nykommere rett inn på pallen

På Telias ferske liste over de mest solgte mobiltelefonene i september finner Apples nye iPhone 13-modeller sine plasser på topp 10 i sin første salgsmåned. Ni av ti modeller på listen støtter 5G.

Tre av årets nykommere fra Apple trer rett inn på første, andre og niende plass i sin første salgsmåned.

– Det er liten tvil om at norske mobilkunder er lojale Apple-kjøpere, og har tatt godt imot de nye iPhone 13-modellene, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Åtte av ti modeller på vår topp 10-liste er Apple-telefoner.

Samsung har to modeller inne – en av disse er nyheten Galaxy A52s, som er inne på en åttende plass i sin andre salgsmåned.

Ni av ti modeller på listen er 5G-telefoner, og klargjort for Telias 5G-nett.

– Vi skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett innen 2023, og allerede i dag har én av fire nordmenn tilgang på 5G fra Telia der de bor, sier Færø.

Topp 10 september - forrige måneds plassering i parentes:

 1. Apple iPhone 13 Pro (ny)
 2. Apple iPhone 13 Pro Max (ny)
 3. Apple iPhone 12 Pro Max (2)
 4. Apple iPhone 12 (1)
 5. Samsung Galaxy S21 Ultra (4)
 6. Apple iPhone 12 Pro (3)
 7. Apple iPhone 11 (9)
 8. Samsung Galaxy A52s (ny)
 9. Apple iPhone 13 (ny)
 10. Apple iPhone 12 mini (6)

Litt lenger ned på salgslisten er situasjonen slik:

11. Samsung Galaxy S21 (5)

12. Samsung Galaxy Z Flip3 (7)

13. Samsung Galaxy Z Fold3 (7)

14. OnePlus Nord 2 (13)

15. Samsung Galaxy S21+ (tilbake på listen)

  Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

  Emner

  Kategorier


  --

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

  Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

  Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

  Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

  Vi er Telia. Norges største utfordrer.

  Kontakter

  Ellen C. Scheen

  Ellen C. Scheen

  Informasjonssjef +47 465 00 000

  Relatert innhold

  Vi er Telia – Norges største utfordrer

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

  Telia Norge
  Lørenfaret 1A
  0585 OSLO
  Norge