Gå videre til innhold
Telias topp 10 oktober: gull, sølv og bronse til Apples iPhone 13-modeller

Pressemelding -

Telias topp 10 oktober: gull, sølv og bronse til Apples iPhone 13-modeller

Apples iPhone 13-modeller regjerer på Telias liste over de 10 mest solgte smarttelefonene i oktober, og det etter kun to måneder i salg. Alle telefonene på listen støtter 5G.

– Apples iPhone 13-modeller har rukket å gjøre det svært godt i våre salgskanaler etter kun to måneder i salg, og tar alle pallplasseringene på vår toppliste for oktober, forteller Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – iPhone 13 mini er nå inne på topp 15, etter en litt tregere start enn sine tre større søsken.

Fjorårets modeller faller sakte nedover listen, men Samsung Galaxy A52s i det midtre prissjiktet opprettholder sin åttendeplass fra september. Apple iPhone 11 faller ut av topp ti, og er nå eneste rene 4G- telefon på topp 15.

For første gang er det dermed kun 5G-telefoner på topp 10:

– Kundene følger med i den teknologiske utviklingen, og står klare til å ta i bruk vårt 5G-nett. Utbyggingen pågår for fullt, og over 1,5 millioner nordmenn har nå tilgang til Telias 5G-nett der de bor. Det tilsvarer rundt 30 prosent av befolkningen, sier Færø.

Topp 10 oktober – forrige måneds plassering i parentes:

 1. Apple iPhone 13 Pro Max (2)
 2. Apple iPhone 13 Pro (1)
 3. Apple iPhone 13 (9)
 4. Samsung Galaxy S21 Ultra (5)
 5. Apple iPhone 12 (4)
 6. Apple iPhone 12 Pro Max (3)
 7. Apple iPhone 12 Pro (6)
 8. Samsung Galaxy S21 (11)
 9. Samsung Galaxy A52s (8)
 10. Samsung Galaxy S20 FE 5G (tilbake på listen)

Litt lenger ned på salgslisten er situasjonen slik:

11. Apple iPhone 12 mini (10)

12. Apple iPhone 13 mini (ny)

13. Samsung Galaxy Z Flip3 (12)

14. Samsung Galaxy Z Fold3 (13)

15. Apple iPhone 11 (7)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

  Emner

  Kategorier


  --

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

  Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

  Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

  Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

  Vi er Telia. Norges største utfordrer.

  Kontakter

  Ellen C. Scheen

  Ellen C. Scheen

  Informasjonssjef +47 465 00 000

  Relatert innhold

  Vi er Telia – Norges største utfordrer

  Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

  Telia Norge
  Lørenfaret 1A
  0585 OSLO
  Norge