Gå videre til innhold
Telias topp 10 november: Apple regjerer fortsatt

Pressemelding -

Telias topp 10 november: Apple regjerer fortsatt

Norske mobilkjøpere er fortsatt lojale mot Apple iPhone 13-modellene, som beholder pallplasseringene fra sist måned. Den minste iPhone 13-modellen er nykommer på topp 10-listen.

Seks av ti modeller på Telias liste over de mest solgte telefonene i november er Apple-telefoner, mens resten er Samsung.

– Hele iPhone 13-serien har kommet inn på topp 10 for november, som er dominert av Apple og Samsung. Men ser vi litt lenger ned på listen bryter Oneplus duopolet med sin Nord 2 5G som er tilbake på listen på en 15. plass, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Vi har dessuten en telefon i det rimeligere prissjiktet på syvende plass, nemlig Samsung Galaxy A52s til under 5000 kroner, og ytterligere to Samsung-modeller har funnet veien tilbake til topp 15-listen.

Det er første gang Telia har en topp-15 liste der alle telefoner støtter 5G:

– Kundene er klare for det nye mobilnettet, og vår utbygging fortsetter for fullt. Nå har over to millioner nordmenn tilgang til vårt 5G-nett der de bor og ferdes, sier Færø.

Topp 10 november 2021 – forrige måneds plassering i parentes:

1 Apple iPhone 13 Pro (2)

2 Apple iPhone 13 Pro Max (1)

3 Apple iPhone 13 (3)

4 Apple iPhone 12 (5)

5 Samsung Galaxy S21 Ultra (4)

6 Samsung Galaxy S21 (8)

7 Samsung Galaxy A52s (9)

8 Apple iPhone 12 Pro (7)

9 Samsung Galaxy S20 FE 5G (10)

10 Apple iPhone 13 mini (12)


Litt lenger ned ser salget slik ut:

11 Apple iPhone 12 mini (11)

12 Samsung Galaxy A32 (tilbake på listen)

13 Samsung Galaxy S21+ (tilbake på listen)

14 Samsung Galaxy Z Flip3 (13)

15 OnePlus Nord 2 (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 52 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge