Gå videre til innhold
​Telias topp 10 februar: Samsung med halvparten av plassene

Pressemelding -

​Telias topp 10 februar: Samsung med halvparten av plassene

På listen over de mest solgte smarttelefonene i Telias kundekanaler for februar gjør Samsungs to helt nye modeller seg gjeldende, og for første gang på lenge er Apples modeller i mindretall.

– Vi ser en interessant utvikling i februar, hvor Samsung har hele fem telefoner på listen mot Apples fire, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat, i en kommentar til listen. – To av disse Samsung-modellene, A51 og Note 10+, er helt nye på listen, og det blir også spennende å se hvordan Samsungs nye flaggskip, Samsung Galaxy S20 og S20 Ultra – begge 55-telefoner – vil gjøre det i mars. Disse er bare tilgjengelig på forhåndssalg nå, men når mars blir historie ser vi hvordan de slår an i det norske markedet.

Mange venter på 5G-telefoner, og med mobiltelefonene i Samsung Galaxy S20 5G-serien vil kundene være klare for det nasjonale 5G-nettet som Telia har startet å bygge ut. Den kommersielle åpningen av 5G-nettet skjer senere i år, og nettet vil være ferdig utbygget innen utgangen av 2023.

– Huawei bryter Apple og Samsungs dominans på listen med P30 Pro, en gammel traver som også tidligere har vært hyppig på listen. Vi ser også tre trofaste Apple-modeller på listen som ble lansert i høst, mens iPhone 8 har vært i markedet siden høsten 2017 og ser ut til å være attraktiv fremdeles, sier Lofthus.

Topp 10 februar – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 11 Pro Max (1)

2. Apple iPhone 11 (2)

3. Apple iPhone 11 Pro (3)

4. Apple iPhone 8 (4)

5. Samsung Galaxy S10 (7)

6. Huawei P30 Pro (8)

7. Samsung Galaxy A51 (NY)

8. Samsung Galaxy A20e (9)

9. Samsung Galaxy S10+ (5)

10. Samsung Galaxy Note 10+ (NY)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge