Gå videre til innhold
Telias topp 10 juli: Apple iPhone 14 Pro Max rikker seg ikke

Pressemelding -

Telias topp 10 juli: Apple iPhone 14 Pro Max rikker seg ikke

Apples iPhone 14-serie kaprer hele pallen i Telias oversikt over de mest solgte mobiltelefonene i juli. Etter å ha befestet tredjeplassen i mai og juni dyttes Samsung Galaxy S23 Ultra ned på fjerdeplass.

Telias liste over toppselgerne i juli bringer få overraskelser, og det er ingen nye modeller på listen, kun interne rokkeringer. Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia, er derfor spent på Samsungs nylig lanserte nyheter:

– Det blir spennende å se hvordan Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 vil gjøre det i august, sier hun.

Felles for alle modellene på Telias toppselgerliste er at de støtter 5G: – Ni av ti nordmenn har tilgang til vårt 5G-nett der de bor og ferdes, og de har telefoner som får fullt utbytte av den nyeste mobilteknologien, sier Færø.

Topp 10 juli – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 14 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 14 Pro

3 (4) Apple iPhone 14

4 (3) Samsung Galaxy S23 Ultra

5 (5) Apple iPhone 13

6 (6) Samsung Galaxy S23

7 (7) Samsung Galaxy S23+

8 (9) Apple iPhone 12

9 (10) Samsung Galaxy A54

10 (8) Apple iPhone 14 Plus


Litt lenger ned på listen:

11 (11) Samsung Galaxy A14

12 (14) Apple iPhone SE (3rd Gen)

13 (12) Apple iPhone 13 mini

14 (15) Google Pixel 7 Pro

15 (13) Samsung Galaxy S22

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 49 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge