Gå videre til innhold
Telias topp 10 august: Samsung tar en god jafs

Pressemelding -

Telias topp 10 august: Samsung tar en god jafs

Apple beholder pallplasseringene sine, men Samsung imponerer i Telias ferske oversikt over de mest solgte mobiltelefonene i august. Nyhetene Galaxy Z Flip5 og Fold5 går begge rett inn på topp 10 og bidrar til at Samsung har flest modeller inne denne måneden.

De fire øverste plassene på augustlisten er det Apple som har, og de tre øverste plassene er uendret fra juli-listen med iPhone 14 Pro Max, 14 Pro og 14. På fjerde plass finner vi Apple iPhone 13, og derfra og ut er det full Samsung-dominans.

– Samsung lanserte i slutten av juli sine siste brettbare telefoner, Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5. Begge gjør en god første måned og går inn på topp 10, på henholdsvis syvende- og niendeplass, forteller Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Fjorårets brettbare modeller fra Samsung havnet sin første måned i salg på tolvte- og fjortendeplass, så modenheten i markedet for denne formfaktoren ser ut til å ha styrket seg. Med denne sterke starten har Samsung klart å få seks av sine modeller på topp 10 for august, og det er lenge siden sist Samsung dominerte topp 10-listen på denne måten.

Færø er spent på hvordan septemberlisten vil se ut.

– Det summes om nye modeller fra flere aktører, og det blir interessant å se hvordan det vil påvirke salget i september, sier hun.

Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 14 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 14 Pro

3 (3) Apple iPhone 14

4 (5) Apple iPhone 13

5 (4) Samsung Galaxy S23 Ultra

6 (6) Samsung Galaxy S23

7 (Ny) Samsung Galaxy Z Flip5

8 (9) Samsung Galaxy A54

9 (Ny) Samsung Galaxy Z Fold5

10 (7) Samsung Galaxy S23+


Litt lenger ned på listen:

11 (8) Apple iPhone 12

12 (11) Samsung Galaxy A14

13 (10) Apple iPhone 14 Plus

14 (13) Apple iPhone 13 mini

15 (12) Apple iPhone SE (3rd Gen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 49 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge