Gå videre til innhold
Telias topp 10 september: Apple iPhone 15-modellene rett til topps

Pressemelding -

Telias topp 10 september: Apple iPhone 15-modellene rett til topps

Etter kun noen dager i salg gikk Apples helt nye iPhone 15 Pro rett til topps på listen over de mest solgte telefonene i Telias kanaler i september. Samsung Galaxy S23 Ultra beholder sin femteplass.

Salget av Apples nye iPhone 15-serie startet 22. september, men på tross av kun få dager i salg går iPhone 15 Pro rett inn på førsteplass, etterfulgt av iPhone 15 Pro Max.

– Av modellene i 15-serien er det kun iPhone 15 Plus som ikke kommer inn på vår toppliste i september, forteller Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Det er også interessant å registrere at salgsresultatet til iPhone 15 Pro og Pro Max så langt samsvarer med salget av fjorårets lansering av 14 Pro og Pro Max.

Samsung Galaxy S23 Ultra beholder sin 5. plass fra august., mens øvrige Samsung -modeller faller fra foregående måned. Apple besitter nå syv av ti plasser på Topp 10 september.

– Apples modeller har tradisjon for å bli godt mottatt i det norske markedet, og det blir spennende å se om nyhetene beholder like sterk posisjon fremover, sier hun.

Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:

1 (ny) Apple iPhone 15 Pro

2 (ny) Apple iPhone 15 Pro Max

3 (1) Apple iPhone 14 Pro Max

4 (2) Apple iPhone 14 Pro

5 (5) Samsung Galaxy S23 Ultra

6 (ny) Apple iPhone 15

7 (3) Apple iPhone 14

8 (4) Apple iPhone 13

9 (6) Samsung Galaxy S23

10 (8) Samsung Galaxy A54


Litt lenger ned på listen:

11 (11) Apple iPhone 12

12 (10) Samsung Galaxy S23+

13 (7) Samsung Galaxy Z Flip5

14 (12) Samsung Galaxy A14

15 (13) Apple iPhone 14 Plus

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 43 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.


Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge