Gå videre til innhold
Telias topp 10 oktober: Samsung tilbake på pallen

Pressemelding -

Telias topp 10 oktober: Samsung tilbake på pallen

Telias liste over de mest solgte mobiltelefonene i oktober har flere endringer, med interne bytter helt i toppen, to nykommere og Samsungs retur til pallen.

Apples to toppmodeller iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max bytter i oktober plass på toppen av pallen, slik vi har sett ved tidligere Apple-lanseringer at toppmodellene gjør i sin andre måned i salg, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Vi ser dessuten at Samsung Galaxy S23 Ultra klatrer tilbake på pallen, der den sist var representert i juni måned.

Det er også to nykommere på listen i oktober. Google lanserte i begynnelsen av måneden Pixel 8 og Pixel 8 Pro, der sistnevnte går rett inn på en 6. plass etter mindre enn én måned i salg. Dette er én plass sterkere enn det Pixel 7 klarte i sin første salgsmåned i oktober 2022. Apple iPhone 15 Plus entrer i sin første fulle måned i salg inn på en 12. plass, mens Apple iPhone 14 Plus og Samsung Galaxy A14 faller ut av topp 15 i oktober.

Topp 10 oktober – forrige måneds plassering i parentes:

1 (2) Apple iPhone 15 Pro Max

2 (1) Apple iPhone 15 Pro

3 (5) Samsung Galaxy S23 Ultra

4 (6) Apple iPhone 15

5 (3) Apple iPhone 14 Pro Max

6 (Ny) Google Pixel 8 Pro

7 (8) Apple iPhone 13

8 (4) Apple iPhone 14 Pro

9 (9) Samsung Galaxy S23

10 (7) Apple iPhone 14

Litt lenger ned på listen:

11 (12) Samsung Galaxy S23+

12 (Ny) Apple iPhone 15 Plus

13 (11) Apple iPhone 12

14 (10) Samsung Galaxy A54

15 (13) Samsung Galaxy Z Flip5

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge