Gå videre til innhold
Telias topp 10 november: Gull, sølv og bronse til Apple iPhone 15-serien

Pressemelding -

Telias topp 10 november: Gull, sølv og bronse til Apple iPhone 15-serien

Telias oversikt over de mest solgte smarttelefonene i november viser at iPhone 15-serien er godt etablert som favoritter når nordmenn skal kjøpe seg ny mobiltelefon. Alle modellene er innenfor topp seks, og iPhone 15 Pro Max og Pro bevarer henholdsvis første- og andreplass.

Samsung sin Galaxy S23 Ultra faller tilbake én plass til fjerdeplass, og inn på tredje rykker Apple iPhone 15. Dermed tapetserer Apple pallen med tre av fire 15-modeller.

– Apple gjør det virkelig sterkt, for i tillegg til palldominans ser vi at iPhone 15 Plus er månedens klatrer og ender på sjetteplass, opp fra tolvte, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia.

Topp 15-listen består av de samme modellene som i oktober. Månedens fall er det Google Pixel 8 Pro som står for, som faller ut av topp 10 og ender på en 13. plass.

Topp 10 november - forrige måneds plassering i parentes:

1 (1) Apple iPhone 15 Pro Max

2 (2) Apple iPhone 15 Pro

3 (4) Apple iPhone 15

4 (3) Samsung Galaxy S23 Ultra

5 (7) Apple iPhone 13

6 (12) Apple iPhone 15 Plus

7 (9) Samsung Galaxy S23

8 (10) Apple iPhone 14

9 (13) Apple iPhone 12

10 (14) Samsung Galaxy A54


Litt lenger ned på listen:

11 (11) Samsung Galaxy S23+

12 (8) Apple iPhone 14 Pro

13 (6) Google Pixel 8 Pro

14 (10) Samsung Galaxy A14

15 (15) Samsung Galaxy Z Flip5

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 43 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge