Gå videre til innhold
Musikk for alle: Med Music Freedom åpner Telia for ubegrenset strømming av musikk for folk i alle aldre, i Norge og på reise i EU/EØS.
Musikk for alle: Med Music Freedom åpner Telia for ubegrenset strømming av musikk for folk i alle aldre, i Norge og på reise i EU/EØS.

Pressemelding -

Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS

Fra og med 12. juni inkluderer Telia ubegrenset musikkstrømming i flere av sine Smart-abonnement. Tilbudet er aldersuavhengig og innebærer at kunder nå får strømme musikk både i Norge og på reise i EU/EØS uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.

- Om en kunde strømmer musikk fra Spotify, Tidal eller Beat spiller ingen rolle. Music Freedom blir nå inkludert i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total. Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe vi er alene om å kunne tilby i Norge, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat.

Musikken er for alle
Fra og med 12. juni kan Telia-kunder starte ubegrenset musikkstrømming på mobilen uten å bruke av sin inkluderte datakvote. Dette er en av flere tjenester som Telia de siste årene har valgt å inkludere kostnadsfritt i abonnementene til sine kunder. Music Freedom gjelder dessuten for kunder i alle aldre:

- Vi er opptatt av at alle våre kunder skal kunne glede seg over de løsningene vi tilbyr i markedet. Først inkluderte vi Roam Like Home i abonnementene til våre kunder, så kom vi med Fri Fart og Data Rollover. Nå inkluderer vi ubegrenset strømming av musikk i flere av våre Smart-abonnement til folk i alle aldre. Musikk er noe alle har et sterkt forhold til, poengterer Lind, som selv ser frem til å lytte gratis til musikk fra favorittbandet Red Hot Chili Peppers i sommer.

Kapret popkometen Sigrid til lanseringen
I kampanjemateriellet som Telia har produsert til lanseringen for Music Freedom viser mobilselskapet frem ulike eksempler på hvordan musikk kan berike livene til folk. For ifølge undersøkelser levnes det liten tvil om at musikk forbedrer alt fra livskvalitet til treningsprestasjoner:

- Det å lytte til musikk skaper fantastiske reaksjoner hos folk. For eksempel viser en undersøkelse fra Sonos at par som lytter til musikk i snitt tilbringer over tre timer mer med familien per uke enn det familier som sjelden hører på musikk gjør. Det å lytte til musikk gjør også folk 25 prosent mer inspirert enn normalt, forbedrer søvnkvaliteten hos mange og øker effekten av trening med hele 15 prosent, sier Lind, og legger til:

- Når vi først lanserer et produkt som knytter seg til musikk, så står det også sentralt å levere på musikken i reklamemateriellet vårt. Ingen er vel mer up-and-coming i lydbildet akkurat nå enn Sigrid og låta Don´t Kill My Vibe, så vi har knyttet til oss henne i lanseringen og forhåpentligvis skaper våre kunder gode minner i sommer når de bekymringsfritt lytter til Sigrid gjennom Music Freedom fra Telia.

SE REKLAMEFILMEN:


Slik fungerer Music Freedom fra Telia:

  • Strøm så mye musikk du vil uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.
  • Tjenesten støtter for øyeblikket musikkstrømmetjenestene Spotify, Tidal og Beat og åpner for flere tjenester etterhvert.
  • Music Freedom fungerer i hele Norge, EU og EØS.
  • Strømming av musikk kan kun foregå så lenge brukeren fortsatt har tilgjengelig data i den inkluderte datakvoten. Er datakvoten brukt opp, må det fylles på mer data for å få benyttet tjenesten.
  • Music Freedom er en aldersuavhengig tjeneste som automatisk aktiveres i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total.
  • Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe mobilselskapet er alene om å kunne tilby i Norge.

Kilder:

Les mer om Music Freedom: https://telia.no/music-freedom .

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge