Gå videre til innhold
Tromsø valgte Telia Norge

Pressemelding -

Tromsø valgte Telia Norge

Tromsø kommune har valgt Telia og Telia-eide Phonero som leverandør av telefonitjenester. Avtalen har en varighet på tre år med mulighet for forlengelse, og inkluderer 5100 mobilabonnement, Bedriftsnett telefoniløsning, Tale i Teams og Telias løsning for privat bruk av mobiltjenester.

– Vi er veldig glade for tilliten Tromsø kommune viser oss, og gleder oss til å få mange nye abonnenter inn i vårt prisvinnende og toppmoderne mobilnett, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – Dette posisjonerer oss godt i nord, der vi har mange viktige kunder og partnere.

I tillegg til 5100 mobilabonnement skal Telia levere Bedriftsnett telefoniløsning, Tale i Teams og Kostnadskontroll – Telias løsning for at ansatte kan betale for privat bruk av mobiltjenester. Avtalen har en varighet på tre år med mulighet til forlengelse ett år av gangen utover det.

Formålet med avtalen for Tromsø kommune er at den skal gi gode og moderne mobile kommunikasjonstjenester som til enhver tid møter brukerbehovet i Tromsø kommune, samt best mulig mobildekning for tale og data.

– Vårt mobilnett er i verdensklasse, og vi er nå straks ferdige med moderniseringen av vårt mobilnett i Tromsø. Tilnærmet alle basestasjoner har fått 5G og mye mer kapasitet på 4G. Det betyr høy fart, nye muligheter og ikke minst god dekning for våre kunder i Tromsø, sier Hillestad.

Tildelingskriteriene besto av to elementer, der kvalitet og kompetanse var vektet 30 prosent og pris og prisbestemmelser var vektet 70 prosent. Telia ble vurdert best på begge tildelingskriteriene.

Utfordrer videre

Flere store og samfunnskritiske aktører har valgt Telia de siste par årene, blant annet Politiet, Posten Norge, Utenriksdepartementet, NRK, Statens innkjøpssenter, Forsvaret og et stort antall kommuner i Vestland og Rogaland.

– Telia har vært det raskest voksende selskapet i bedriftsmarkedet de fire siste årene, og vi holder god fart også i 2023. Med Tromsø-avtalen styrker vi vår posisjon ytterligere innen offentlig sektor. Vi er klare til å utfordre videre, og med ett av verdens beste mobilnett og våre offensive 5G-planer står vi bedre rustet enn noen gang til å støtte våre kunder på digitaliseringsreisen, sier Hillestad.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge