Gå videre til innhold
Telia Norge vokste mest i 2022

Pressemelding -

Telia Norge vokste mest i 2022

Ferske tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at Telia er vekstvinner i bedriftsmarkedet i 2022. Selskapet hadde i fjor en vekst på mer enn 42 600 mobilabonnent, og er for fjerde år på rad den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) presenterte torsdag 25. mai sin statistikk for ekommarkedet 2022. Tallene viser at Telia har en vekst på mer enn 42 600 nye abonnement, og dermed er selskapet den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest. Telia vokste 7,6 prosent i abonnement i 2022 sammenlignet med året før, mens den underliggende veksten i bedriftsmarkedet totalt var på 3,6 prosent.

Telia fortsetter også å øke sin andel av bedriftsmarkedet, som nå er oppe i 36,5 prosent ved utgangen av 2022.

– Vi er svært glade for å være med på våre kunders digitaliseringsreise, og for at våre tjenester utgjør en helt avgjørende del av den teknologiske grunnmuren til så mange offentlige og private aktører over hele landet, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – Vår offensive 5G-utbygging de siste par årene har sørget for at ni av ti nordmenn nå har tilgang til vårt 5G-nett. Det er ingen tvil om at dette kommer svært mange bedrifter til gode, og 5G vil hjelpe dem å utvikle nye, innovative og bærekraftige løsninger.

I løpet av 2022 valgte flere store og samfunnskritiske aktører Telia, blant annet 34 kommuner og 33 kommunale foretak i Rogaland og Vestland. I tillegg har både Forsvaret og Statens innkjøpstjeneste fornyet sine avtaler.

– Vi er takknemlige for all tillit våre kunder viser oss ved å velge Telia, og vi fortsetter fremgangen i 2023. Med ett av verdens beste mobilnett og våre videre 5G-planer er vi et naturlig valg for mange bedriftskunder, sier Hillestad.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge