Gå videre til innhold
Telia lanserer 12 timer med ubegrenset data

Pressemelding -

Telia lanserer 12 timer med ubegrenset data

Ved hjelp av ett enkelt tastetrykk kan Telia-kunder nå surfe bekymringsfritt i hele 12 timer. Muligheten gis gjennom løsningen Data Boost og lanseres for både privat- og bedriftskunder av Telia.

- Data Boost har vært et vanvittig populært produkt siden vi først lanserte det i januar, og spørsmålet mange kunder har stilt oss er «når får vi muligheten til å surfe lenger enn én eller tre timer?», som har vært begrensningen til nå. Vi strekker oss langt for å gi våre kunder det de ønsker, og gir herved alle muligheten til å surfe hemningsløst for perioder på opptil tolv timer, sier Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Nå også for bedrifter

For første gang i Telia sin historie er en lansering som dette fra første stund tilgjengelig for både privat- og bedriftskunder av Telia. Det betyr at også forretningsreisende med Telia-abonnement kan «Booste» sine abonnement når det måtte være nødvendig,

- Dette gir trygghet for bedriftene som har abonnement hos Telia samtidig som deres ansatte gis full fleksibilitet, forsikrer Jon Christian Hillestad, leder for Telia Bedrift.

Populært fra første stund

Siden Data Boost kom på markedet har Telia-kunder omfavnet tjenesten, både i forbindelse med større arrangement og begivenheter som vinter-OL i Sør-Korea og Fotball VM i Russland, men også i perioder på døgnet hvor ekstra data gjør hverdager enklere:

- På reiser hvor man har noe dødtid eller er i bilen med urolige barn i baksetet har Data Boost vist seg å bli en kjærkommen løsning for mange. Muligheten til å bekymringsfritt kunne streame video, høre på lydbok, live-streame fra konserter eller surfe på mobilen er ofte situasjonsbestemt, og da er Data Boost en perfekt løsning, sier Jamne.

- Vi bruker mye data, og vil bruke stadig mer data i fremtiden. Det er likevel ikke slik at vi bruker like mye data til alle døgnets tider. Nettopp derfor er Data Boost relevant, og nettopp derfor utvider vi lengden på hver enkelt «Boost» til å nå kunne være på opptil tolv timer, fortsetter Hillestad.

--

Slik fungerer Data Boost:

  • Når en kunde vet at han eller hun vil komme til å benytte mye mobildata i en kortere periode, kan personen gjennom ett enkelt tastetrykk i Mitt Telia-appen velge å betale for en Data Boost
  • Data Boost gir ubegrenset datamengde for tidsbegrensede perioder og bestilles i Mitt Telia-appen gjennom ett enkelt tastetrykk
  • Prisen for Data Boost er følgende:
    - én time: 19 kroner
    - tre timer: 39 kroner
    - tolv timer: 99 kroner
  • Fem minutter før en Data Boost er over, får kunden varsling om dette. Ny varsling kommer ved slutten av boosten via SMS med mindre den blir fornyet.

Les mer: telia.no/data-boost/

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt +47 465 00 000
Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517
Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter